maanantai 26. toukokuuta 2008

Painotalo syntyi hujauksessa Heidelbergin osastolle Drupa 2008 - messuilla

© Messe Duesseldorf © Messe Duesseldorf/ Drupa 2008 Media Center

Messuilla toteutetut painotyöt aitoja tilaustöitä


Düsseldorfin Drupa 2008 - messut 29.5.-11.6. keräävät koolle tärkeitä paperi- ja painoalan vaikuttajia. Painotalot ja muut yritykset esittelevät toimintaansa messuilla, joiden tämän vuoden näyttävin, tai ainakin suurin esillepano on Heidelbergin messualueelle rakentama kokonaisuus.

Heidelberg esittelee painoratkaisunsa työvaiheittain lopputuotteeseen asti rakentamansa massiivisen, yhteensä 7800 neliömetriä vievän, kaksi messuhallia kattavan painotalon avulla.
Franz Haaf, Heidelbergin messuesittelystä vastaava tekninen johtaja kertoo 28 päivää kestäneen rakennusprojektin olevan ajallisestikin ennätyksellinen. "Tavallisesti veisi yli puoli vuotta asentaa vastaava kokonaisvaltainen painotalokokonaisuus prepress-, paino-, jälkikäsittely- ja verkostointijärjestelmineen”, hän kertoo.

Heidelbergin osasto esittelee täysin integroidun tilaus- tai pakkauspainon toimintaa. Esittely sisältää prepessin, painon ja viimeistelyn. Heidelberg toteuttaa messujen aikana mainosjulisteita, nimikirjoituskortteja, tuote- ja palveluesitteitä, sekä pakkaustuotteita aitoina tilauksina yhteistyössä Adidaksen kanssa.

Heidelbergille Drupa 2008 - messut tarjoavat tilaisuuden esitellä kuusi painoyksikköä ja lakkausyksikön sisältävän uuden Speedmaster XL 162 painokoneensa ja muita laitteitaan, sekä ympäristöohjelmansa.

Lähteet:


"Ripeään rakennettu painotalo" [Drupa.fi 20.5.2008]

Ei kommentteja: