keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Brittiläiset painotalot saivat maanlaajuisen digipalvelun


Painotalot ovat alkaneet havaita, että digitaalisten palvelujen tarjoaminen on alalla elinehto. Birminghamissa keskellä Englantia sijaitseva web-to-print - palveluja tarjoava VLM perusti kansallisen digitaalipainopalvelun, joka tarjoaa tavallisille painotaloille digitaaliset painotyöt tukkuhinnoin.

Toimitusjohtaja Declan Malonen mukaan VLM halusi tarjota digitaalisia palveluja yrityksille, jotka haluavat tarjota palveluja asiakkaalle, mutta eivät halua tehdä suuria investointeja. Tälläisiä yrityksiä on Englannissa tuhansia."Tukkuhinnat takaavat, että yritysten on halvempaa tilata palvelu meiltä kuin hankkia oma digitaalinen painokone", Malone jatkaa.

Palvelun tilannut yritys saa tilauserään oman leimansa. VLM:n nimi ei näy yrityksen asiakkaalle. Litografiapainoille palvelun käyttöönotto on ilmaista. Tilaaminen tapahtuu VLM:n oman web-to-print - sivun kautta. Webpalvelun kautta asiakasyritys näkee tilaamansa työn edistymisen ja arvioidun valmistumisajan.

Vuonna 2002 perustettu VLM painattaa tuotteita käyntikorteista sidottuihin kirjoihin. Päivittäin tuhansia tilaustöitä toteuttava yritys painattaa tuotteita yksittäiskappaleista 20 000 kappaleen eriin.

Lähteet:"VLM sets up nationwide digital printing service" [PrintWeek: William Mitting 19.5.2008]

Ei kommentteja: