torstai 3. huhtikuuta 2008

Kuvien tulostus sisustuskäyttöön

Kuvia voi tulostaa kotilaitteilla, tai käyttää tulostuspalvelua. Kopiosuojavapaita kuvia tarjoava Wikimedia Commons yllättää positiivisesti, joukossa on hyvinkin laadukkaita kuvia. Esimerkiksi nyt kirjoituspäivänä sivuston päivän kuvana oli tämä ihana otos palestiinalaisista naisista jauhamassa kahvia perinteisin menetelmin. Kuva on peräisin Yhdysvaltojen kongressin kirjaston kokoelmista.Mikäli mieluinen kuva löytyy esimerkiksi kirjasta tai lehdestä, nykylaitteilla on mahdollista ottaa siitä laadukas kopio. Toisaalta itsetehdyssä kuvassa on oma viehätyksensä. Lempityönsä voi painattaa julisteenakin. Tuotteen kestävyyden takaamiseksi julisteen voi tilata pintakäsiteltynä, esimerkiksi laminoituna, ja kapalevylle pohjustettuna.

Matkoilla kannattaa pitää silmät auki. Valokuva voi toimia sekä muistona, että tyylikkäänä sisustuselementtinä. Tässä Wiki Commonsista löytynyt kuva graffitista Varsovan Zajęcza -tieltä.


Printtejä voi toki ostaa valmiinakin. Etsy on suosittu nettikauppa, josta moni ammattimainenkin sisustaja hankkii taidetta. Vinkkejä sisustuskuvien hankintaan saa alan blogeista. Allekirjoittaneen blogisuosikkeja ovat tällä hetkellä mm. Gold School ja Design Sponge, jotka kummatkin ovat visuaalisesti ja sisällöllisesti erinomaisia.

Ei kommentteja: